Tips – anlita städfirma i Stockholm

När du ska välja en städfirma i Stockholm är det många saker som är viktiga att tänka på. Du behöver bland annat se till att den firma du väljer har många års erfarenhet av branschen och att de erbjuder de städtjänster som du är intresserad av. Du bör även se till att det finns utbildad personal och att företaget har alla sina papper i ordning.

En professionell städfirma ska få dig att känna dig väl bemött redan från start. Här nedan kan du läsa mer om vad en originell städfirma Stockholm bör kunna erbjuda dig för att du ska känna dig trygg. Kom ihåg att det är viktigt att välja ett bolag som är registrerat för F-skatt. Här nedan berättar vi mer varför!

Städfirma i Stockholm med RUT-avdrag

Med RUT-avdraget kan du som privatperson spara pengar när du anlitar en städfirma till din privata bostad. För att du ska kunna använda RUT-avdraget är det viktigt att städfirman har F-skatt, annars är det helt enkelt inte möjligt. F-skatten gör också att du slipper onödiga extraavgifter som du annars behöver betala. RUT-avdraget gör att du kan reducera din faktura med 50 %.

Ansvarsförsäkring och kundgaranti

Det är lätt att utgå från att alla städfirmor erbjuder både ansvarsförsäkring och nöjd kundgaranti, men så är inte alltid fallet. Du behöver själv kontrollera att det finns en försäkring och att du kan vara säker på att du får vad du betalar för. Se därför till att efterfråga offerter med information om företagets allmänna villkor. Då får du snabbt och enkelt information om vad som händer om något skulle råka gå sönder hemma hos dig, om du inte är nöjd med städningen eller vilka villkor som finns för av- och ombokningar. Eftersom städning är en färskvara är det till exempel inte ovanligt att du inte har mer än någon dag på dig att inkomma med klagomål rörande städningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *