Laddstolpe BRF Göteborg

Okej, grabbar och tjejer, låt mig dra en historia om den gången jag blev den osannolika hjälten i min BRF tack vare en, ja du gissade rätt, Laddstolpe BRF Göteborg. Jag menar, vem visste att den lilla pryl jag alltid zoomade förbi i min elbil skulle bli så centralt i mitt liv?

Jag flyttade in i min BRF i Göteborg för några år sedan. Med mitt nya jobb som tillät mig att jobba hemifrån och bara ibland köra till kontoret, tänkte jag: ”Varför inte investera i en elbil?” Men vad jag inte förutspådde var det lilla problemet med laddning. Och det var så mitt Laddstolpe BRF Göteborg-äventyr började.

Jag googlade (som alla Millennials gör när de stöter på ett problem) ”Laddstolpe BRF Göteborg” och insåg att det inte var så enkelt som att bara koppla in en sladd i väggen. Det fanns regler, specifikationer, och, eh, vad kallar man dem… ”elektriska grejer”.

Så, jag tog modet till mig och kallade till ett BRF-möte. Presenterade min idé om att investera i en Laddstolpe för BRF:en. Och vet du vad? Jag var inte ensam! Flera andra i byggnaden hade tänkt samma sak men visste inte riktigt var de skulle börja.

Nästa steg var att få en offert. Och här kommer den roliga delen. En firma skickade mig detta: ”Vi sätter upp bra Laddstolpe. BRF Göteborg bli glad.” Jaha, tänkte jag. Intressant val av ord. Men efter ytterligare forskning hittade jag ett företag som inte bara visste sina grejer utan också kunde förklara processen för oss ”icke-elektriker”.

Ett par veckor senare stod den där, vår alldeles egna Laddstolpe BRF Göteborg, skinande och redo att ladda våra elbilar.

Så, kära med-Göteborgare, om din BRF också är på jakt efter en lösning för elbilsladdning, ta det från mig: Det är värt besväret. Och nu, när jag hör ljudet av bilar som laddas, kan jag inte hjälpa men le. Laddstolpe BRF Göteborg, du har verkligen laddat upp mitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *