Bekväma träningstights till träningen

Är du trött på tjocka byxor och yviga shorts som är i vägen när du försöker träna, och har du börjat snegla åt att köpa dig ett par träningstights? Idag är det vanligt att använda träningstights vilken ålder, kroppsstorlek eller kön du än har. Alla har rätt att få känna sig snygga och bekväma under aktiviteten! 

Du kan välja en modell som är mer klassisk och diskret, eller så går du stort in och väljer en modell som har starka färger och mönster. Men vilka träningstights du än väljer så ska du alltid välja ett par som du är bekväm i och trivs med. Det ska vara ett par som inte sitter för löst eller för tajt, utan precis lagom så att du kan röra dig fritt.

Träningstights

Träningstights för olika aktiviteter

Vill du köpa träningstights så ska du även tänka på vilken aktivitet du kommer utföra i dem. Ska du cykla så kan det vara klokt att investera i ett par byxor som ser ut som tights men som har en förstärkning pga nötningen mot cykelsadeln. Det finns också de träningstights som har kompression som funktion. Med dessa får du en komprimerande effekt som ger lite extra stabilitet och den där lilla ytterligare kicken som kan behövas ibland. 

Du kan också välja bland träningstights i flera andra material. Vilka du väljer är helt upp till din egen smak och vad du tycker är mest bekvämt att aktivera dig i. Planera också gärna dina kläder efter temperatur och om du ska använda dem utomhus eller inomhus.  

Riktigt bra utrustning

Tycker du att det är svårt att hitta riktigt bra utrustning? Känns det som en djungel som skapar förvirring? Var inte orolig, för det finns alltid hjälp att få. Det första rådet är att tänka igenom vad du ska aktivera dig med i dina träningstights. Välj sedan ett par i en storlek som du har just nu. Träningstights är inget som du ska växa i eller gå ner i vikt för att komma i. Det är viktigt att du väljer en modell, material och storlek som passar dig här och nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *